Shpella e Piratëve

Shpella e Piratëve është një shpellë e bërë e famshme nga libri i Petro Markos dhe më pas nga filmi i Kinostudios "Shqipëria Sot" më të njëjtin titull.
Mund të arrihet nga deti dhe toka. Vendosur në shkëmbej thikë, në një det shumë të thellë që merr “ngjyrën e vërës“ (Homer), Shpella e Piratëve, ruan vlera të rëndësishme turistikë, që të sjellin në kohërat e Mesjetës Shqiptarë.
Total Pageviews

 
Copyright © 2013-2014 Dhermi Dymades Albania All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks