Home » » Gjiri i Gjipese

Gjiri i Gjipese

Gjiri i Gjipësë është një nga gjirët më të virgjëra të Riviërës dhe dallohet për rërën e imët dhe të pastër. Arrihet përmës dëtit dhe rrugës së ndërtuar vonë përmës Shën Theodhorit.
Ndodhet ne mes te fshatrave Vuno dhe Ilias. Ka gjatesi 4 km dhe lartesi maksimale 70m. Kanioni fillon ne ujvaren Petasma, 75m e larte dhe perfundon ne Gjirin dhe plazhin e mbekullueshem te Gjipese.